Over ons

Endless mae,
Zachte pastelkleuren, dromerige patronen en utopische prints: haal de lente het gehele jaar door in huis met Endless Mae.
 
Geïnspireerd door de Japanse bloesems, ‘die wereldwijd symbool staan voor de intrede van de lente’, neemt Endless Mae je mee op avontuur. Endless Mae is de eigentijdse mix tussen frisheid en comfort. Een verfrissende combinatie die
als een magische sluier het huis omtovert tot een pastelkleurig plaatje.
 
 
Blushing Blooms collection,
De oneindige lentebries in jouw interieur. Dankzij deze on-trend Endless Mae collectie, verandert het interieur item voor item in een pastelkleurig paradijs. In de Blushing Blooms collectie vind je een kleurrijk samenspel van hemelsblauwe en zachtroze tinten, afgewisseld met intens fuchsia en turkoois. Aquarel speelt de hoofdrol in dit dromerige schouwspel, waarbij romantische bloemenpatronen worden afgewisseld met pastelkleurige explosies. De collectie van Endless Mae geeft het gevoel van die eerste lentewandeling waarbij warme zonnestralen de huid strelen. Het uitzicht? Een uitgestrekt landschap van hemelse bloemen en romantische bloesemblaadjes.

Endless Mae is voor de vrouw die de verfrissende lentebries in haar eigen leven is en dit ook graag terug laat komen in haar interieur. Zo zorgzaam als ze is voor anderen, zo zorgzaam is ze ook met het inrichten van haar huis. Ze houdt van frisheid en comfort en heeft een
natuurlijke aandacht voor detail. De blozende pasteltinten en zachte patronen staan symbool voor haar vrouwelijkheid en haar romantische blik op de wereld.